0

back to the ...?

on luni, iunie 07, 2010
Pfoai :) back to metrorex:))
Aseara am ajuns acasa.
Nu mai stiu pe la ce ora,mi-am luat rucsacul in spate,plin de haine si de trusa de farduri si chestii necesare,am sunat la Pelican,am fumat nervoasa o tigara,mi-am repetat in mine "asa e cel mai bine,asa e cel mai bine"..asa cum mi-a recomandat oprietena sa fac,au trecut cele 5 minute si am iesit din casa.nu m-am uitat inapoi...a durat 5 secunde pana m-a apucat plansul. m-am urcat in lift si am repetat "asa e cel mai bine,asa e cel mai bine" ,nu prea a functionat.
ampornit spre 13 septembrie..pffffffffffff.
am ajuns acasa...la vechea mea camera plina de pernute cu inimioare,rame peste tot,la desktopul meu cu poza noastra. unde sa ma duc si eu sa nu il vad? parca peste tot gasesc ceva care are legatura cu el. la un moment dat nu o sa mai doara,astept momentul cu nerabdare.
am iesit afara sa pot sa plang in voie..ca nah..nu prea poti sa plangi cand maica-ta iti sufla in ceafa si taicatu iti face masaj..de consolare:)) nu poti.
m-au scos fetele din casa si am turuit ca pe vremuri,fiecare cu ale ei,a fost placut..mai putin drumul spre casa pe o strada intunecata cu un singur felinar nenorocit si cu 5-6 caini urati si cu chef de latrat. amtrecut si peste asta si am ajuns acasa ...
acum hai sa dormim...m-am uitat la o telenovela proasta pe acasa din care nu am inteles nimic,am inchis televizorul si pur si simplu am atipit..m-amtrezit din 20 in 20 de minute si ma uitam la ceas,am numarat oi si degeaba. e greu.a fost prima seara.
m-am trezit dimineata la 6 cu chef "nebun"de viata. mi-a adus mama micul dejun la pat ( sa privim si lucrurile bune:)) ) si m-a dus pana la metrou. iar metrou,iar stationare la unirii,iar schimba la grigorescu:| si am ajuns la munca..suuuuper!
sunt obosita,plictisita,deprimata...fara chef de nimiiiic.
a murit pana si speranta care moare ultima,deci a murit tot,nu?
dar o sa fie bine,nu stiu cand nu stiu cum..dar asa zice toata lumea.

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.