2

it's a fools game

on luni, iulie 25, 2011
Well....

Monitor mare in fata mea, tastatura, in dreapta o cafea si o scrumiera, in stanga pachetul de tigari, Dunhill Albastru lung, o bricheta mica rosie peste si tastatura. Pe fundal Magic Fm.

De cate ori ne-am intalnit cu replica asta din partea barbatului : " esti prea buna pentru mine, meriti ceva mult mai bun, nu te merit!" :))) vai de capul meu si de parul meu saten si de ochii mei verzi-caprui!
Bai!!! WAKE UP!!! cum dracu, ma? Adica, se presupune, ca daca ajungi sa vezi ca femeia de langa tine este buna, este tot ce iti doresti tu de la o femeie ( afirmatiile tale), ca e frumoasa, cuminte, buna, de treaba, intelegatoare.....se presupune ca ai realizat ce ai langa tine, si tot ce iti ramane de facut este sa faci tot ce iti sta in putinta sa pastrezi femeia aia, nu? Sa ii oferi ce ai mai bun, sa o faci fericita si sa o meriti, nu sa o arunci in bratele altor barbati! Cum se poate sa vrei sa scapi de ea? Cum se poate sa vrei sa o indepartezi? De ce nu vrei sa fii mai bun , ca sa ajungi sa o meriti? Poate ca suntem noi complexe, complicate, de neinteles, femei nebune....dar voi?? Ma depaseste subiectul. Probabil miliardele de frustrari pe care le aveti va fac sa va ascundeti sub aceasta masca. Si de aici...pornesc si frustrarile noastre.
Ok! Sunt buna, sunt frumoasa, sunt desteapta, inteligenta, devreme acasa, sunt DE BUNA, sunt tot ce ai putut cere de la viata, de la o femeie...cand iti fac pe plac, nu e ok....daca te enervez, nu e ok. Dar ce PI**A ma-tii vrei sa fac? Daca sunt indiferenta, ura!! bucurie mare, uiti dracu de mine:)) daca te sun, ah la dracu, iar ma suna nebuna! si noi suntem alea nebune? nemultumite? frustrate? hai sa ne vedem lungul nasului.
Cum ne asternem, asa dormim. Ce facem cu mana noastra, se numeste lucru manual.

Gata! Atat despre asta!

2 Comments


:))))) e clar...iti zic eu. vrea in p***a ma sii sa ti traisca tineretea hoinarind...

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.