2

AMR 1

on miercuri, noiembrie 30, 2011
Da, amr 1 zi pana la 1 Decembrie!
In oras tam-tam, pregatiri, nebunii. Oh, Doamne!
Mai devreme mi-am recitit blogul...nu tot, am "rasfoit" postarile :)) Funny me!
La fel cum am spus si de Valentine's Day :) neneeee, nu mai pune nimeni pret pe ce inseamna 1 decembrie...24, 25 decembrie, Paste, 1 Martie..si restul. E vorba doar de vanzare aici :))) ( de cand am luat treaba asta in serios cu vanzarile...totul mi se pare o vanzare), dar chiar asa e! Serios!!
Vrei exemplu? Cati dintre noi stim semnificatia Martisorului? A? a? Cineva? Altcineva? Nu nenica, 1 martie suna asa in capul tuturor :  "aooleu, hai sa numar cate martisoare trebuie sa iau...1..5...7...ah, stai, stai, lu'  X trebuie sa ii iau unul mai special ca se supara...a lu` mama trebuie sa fie cu mov...ah la naiba! " :))) SERIOS! La fel si cu restul. Ei ne spala creierii...noi ne adaptam, cumparam, ei fac bani..si pamantul se invarte...sau..e patrat?! :))
Acum sa luam 1 decembrie...cred ca toti stim putina istorie acolo, macar asa, la o bauta cu prietenii..si tot am auzit ceva, ceva, sau in clasa, in timp ce iti scriai biletele cu colegul..tot ai auzit. Dar? mai conteaza ce semnifica? Nu! Prilej de a iesi sa bei vin fiert, sa belesti ochii la luminitele colorate..dupa te duci in parc, ca nah, asa vrea femeeeiaaa, vrea parc, beculete..si ingheata, o ciucalata calta, un paputzoi, ca nah, merita..si pam pam:) Deci?! Am dreptate?! Nothing is for free!
Si observ ca nici o vorba buna nu mai e for free. Smiley nu stie ce vorbeste!
Acum ca mi-am zis iar of-ul cu Marketing-ul si spalarea creierului, sa revin.
Mi-am recitit blogul.
Am observat ( ca sunt o observatoare eu:))), ce mama dracului! ) , ca am destul de putine postari despre starile mele euforice:))) sunt ele cateva. De ce? Pai cum de ce? 1 la mana..dracu, cand eram happy-happy joy joy, mai uitam de blog..si pierdeam timpul belind ochii la mandru` meu fecior, stateam impreuna si nu mai aveam timp de scris. si 2 la mana ( aici o sa fiu rautacioasa) dar nu prea mai e lumea asa interesata de fericirea altora. Necazul si durerea se cauta. Pai nu? Voi vedeti la stiri chestii gen :  "o babutza din satul X a facut rost de bani de la Sf Duh, si si-a pus placa! "NU! In schimb vezi: " baba nesatula a fost violata si batuta..si a facut plangere ca violatorul, dupa ce ca a batut-o nici nu a satisfacut-o"...sau cum mor unii, cum divorteaza altii. D-astea.
Eu cand zic ca valori morale nu mai exista, zicea lumea ca sunt pesimista!
Nu mai exista bai nimic! Wake up! Valori? Prietenie? Iubire? Iu..b...i.....ce? Ce e aia?
Ba, eu fac parte din categoria aia de "fraieri", sa spunem...inocenti. Da bah! Asta sunt. Pam pam! Eu sper in schimbari, minuni, stau cumintica, astept :))) Si sigur ma trezesc la 57 de ani cu 7 pisici si 12 caini. Dar pana atunci mai e.

Sunt si eu confuza un pic:D Pai cum asa? Pai da!
Sunt iubita, aud asta..mama, mama:)) cat n-am auzit-o ceva vreme, sunt perfecta! Pai? Si? Ce asteptam?
Ah, da, am uitat, la dracu, secolul vitezei, femeile fac ce ar treb sa faca barbatii!!! ( inclusiv sa schimbe becurile!), vedem!

"VEDEM" - ma bantuie cuvantul asta!!

Vin sarbatoriiiile, viiiin sarbatorile..si bem vin fiert:)))
Vine Mosu`! Vine?
Poimaine 1 decembrie! Vreau la luminite si la ciucalataaa caldaaaaaaaaa!!! Dar nu vreau cu oricine!!!!
Vreau manusi, vreau chestii! :))
Azi sunt funny...dar ma stiu eu pe mine.
Sa vedeti postari incepand cu 1 decembrie, de nu va apuca depresia..sa imi ziceti mie " zapada" :))) ( nu imi place "cutzu" ) Gata? Ati ametit? Am sarit din 7 subiecte in 14? Pai da! ASTA-S eu! ( asa zicea Banica)...dar de la 1 decembrie o sa zica..."aatttaaaaaaaat mai vreau, doar un Craciun cu tine" - si o sa minta:)) pai de 5 ani de cand stiu melodia asta...doar un Craciun mai vrea si au trecut minim 5 :)

Hai gata!
Ne auzim pe 1 decembrie! sa vedem, sa vedem, sa vedem..ce-o sa iasaaaaaa :))



P.S.: Love you till the end
( a trecut ceva timp de la P.S. :) )

2 Comments


auzi.tu ai un mic talent care o sa devina mare.talentul tau oratoric poa sa-ti umple buzunarele cu lei grei si dolarei. o sa ma mut in maxic,bare-mi stiu sigur ca acolo o zi din trei e sarbatoare.na


:)))) Gata! bine ca mi-ai spus! ma pun pe facut bagaje!
Multumesc ;;) dar nu as vrea ca talentul meu oratoric sa imi aduca doar bani :) ci si alte beneficii...mai putin materiale..sa vedem, sa vedem..ce-o sa iasa:)

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.