9

Iarna

on miercuri, noiembrie 23, 2011
Pana acum cateva saptamani, tot cantam "a venit, a venit toamna"...sau brenciu, septembrie, luni, sau...orice alta melodie in care se canta despre toamna, frunze maro...si asa mai departe.

A venit iarna...nu, nu imi mai acoperi sufletul cu nimic :)) asta se intampla toamna.

Toamna este un anotimp romantic....melancolic :) Totul e maro, covoare de frunze...parcurile arata frumos, totul arata frumos. Toamna este un anotimp frumos in doi, adica este foarte draguta imaginea aia de ..un cuplu, in parc, tinandu-se de mana, sarutandu-se la 5 copaci, fosnitul frunzelor si adunatul castanelor.
Nu trebuie sa imi dati dreptate, e doar parerea mea.

Dar, a trecut si toamna. A venit iarna. Iarna este...plina de nostalgie. Nu stiu exact de ce. Iarna este frig, poate aici si nevoia de o persoana langa tine, ai senzatia ca te incalzeste, clar, doar sufleteste...ca nu puteti sta lipiti.
Esti infofolit, ai o caciula in cap, nasul rosu, gura acoperita de o esarfa, cizme in picioare.
Strazile sunt mai goale, goale de oameni.
Toti devin putin mai sensibili iarna. Se apropie si sarbatorile...si ce poate fi mai trist decat sa te trezesti la un moment dat, singur pe strada, inghetat. Inghetat si pe afara si pe dinauntru.
Orasul se orneaza, peste tot fulgi de nea, stelute, braduti si alte bazaconii.
O sa fie si mai trist incepand cu 1 decembrie, cand seara, dupa ce ca o sa fii singur si inghetat, o sa mai fie si beculetele alea pline de viata si culori, si tu lipsit de viata. La Magic Fm o sa bage doar colinde, si melodii care la refen au sigur:  "last christmas..bla, bla, ; all i want for christmas..bla, bla, ; atat mai vreau, doar un craciun ":)) toate o sa fie cu tema " vai ce bine e ca sunt cu tine de craciu" ,  "vai ce trist ca nu sunt" si tot asa...si tu mergi, cu nasul rosu, castile in urechi ascultand Magic Fm..si mai schimbi pe Rock Fm..poate, poate devii mai vesel, belesti ochii la luminite...astepti masina...masina nu vine, te duci la metrou...iar astepti masina..si ajungi acasa...unde e cald, e bine...dar parca, cumva..tot gol si frig e.
Am devenit cam nostalgica...asa ca....NE-AU SPALAT ASTIA CREIERII :))) d-asta se sinucid frate oamenii!!:)) pai pana mea...normal ca in fiecare an mai auzi de un Gica, Ion ca s-a sinucis in preajma sarbatorilor, ca omu` e singur..vede cupluri, vede luminite, il ia ameteala, il ia panica :)) si jap! s-a aruncat de pe Cocor!

Dar, cum imi spunea mama cand eram mica, daca sunt cuminte, nu fac prostii, ma concentrez tare, tare si imi doresc cu adevarat, o sa primesc! asa ca :) pana la luminite mai e..si cine stie, ce post plin de optimism o sa apara pe aici. Daca nu, asta e. Vine Mos Nicolae cu un betzior, ma uit la luminite chioras, si ii injur prinde dinti pe toti care se pupa pe strazi :)) ca nah, invidia e omeneasca :)))) sau ...nu? :)


Repet, este fix perspectiva unei persoane sensibile, care tine cont de toate ..."cacaturile" astea.



P.S. :  I'm ok!!!


9 Comments


You know...relationships are overrated. Friendships are forever. Sunt lucruri uneori mult mai importante decat sa fi sau nu singur de sarbatori.. cum ar fi sa te redescoperi sau sa faci pace cu tine insati. Think about that


sunt de acord :)
dar, ma refeream strict la chestia aia..cu relatiile! ca pana la urma..
" ne ai pe noi, suntem prietenii tai, venim te luam, te ducem unde vrei" :)))

pup, cititoarea mea fidela :X


mereu o sa ai o relatie, chiar daca este una de iubire sau de prietenie, tot o sa aiba cine sa vina sa te ia, sa te duca unde vrei. conteaza cat de intens te face sa te simnti acea relatie, sunt de acord ca nimic nu e mai intens decat o relatie in care ai si iubire but look around, love is in the air;):*


:) nice, thx. dar cu cine am onoarea? :)


un cititor;) irelevant restu:*


ce de cititori am :) un miiiic indiciu?:D


names are irrelevant, all you need to know is that time is money and money is life, so stop loosing time, to keep living longer:*


:) ok...
atunci..ne mai auzim la un viitor post! :*


i agree. Si apropo inseamna dragoste repect si vise. primu nimeni nu il cunoaste. ;):*

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.