2

replica, replica

on vineri, noiembrie 11, 2011
Draga Jacques,

Din punctul meu de vedere, nu ai ofensat pe nimeni. Tu ai parut usor ofensat de post-ul meu, prin urmare, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Bun.
In primul rand, blogul meu este al meu, ceea ce inseamna ca scriu fix ce imi trece prin cap, nu sunt scriitoare, nu am un topic anume, imi insiri ideile, gandurile, trairile, sentimentele, parerile aici..., in al doilea rand, nu am nici macar un post care a urmat o idee cap-coada, nu. Am pornit de la o idee, am ajuns la alta idee...cam pe asta s-au bazat toate posturile mele. Daca din curiozitate intri la arhiva..nu cred ca o sa gasesti un post ca are tema.."pahar" sa zicem, si eu sa vorbesc doar despre pahar. Nu. Nu imi fac schite inainte, nu sterg si scriu iar. Nu. Exact ceea ce gandesc aia scriu.

Tema cluburilor...:)) Ce pot sa zic aici...da, parerile sunt si vor si mereu impartite, la fel, eu am scris din punctul meu de vedere, ceea ce am vazut eu si ce parere am eu, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord, nu? Adica, mie imi place albastru, tie verde...trebuie sa ne certam? Sau de ce ar trebui sa te conving eu ca albastru e mai frumos? Nu. Fiecare cu gustul lui, parerea lui.


Tu singur ai zis, si imi permit sa te citez : "toata lumea judeca! important e sa nu condamni! de cand incepi sa citesti o carte, revista, ziar, blog, de cand te uiti la un film, poza, tablou, persoana - judeci, exista dreptul la libera exprimare si este al fiecaruia dintre noi sa si-l exprime. este foarte important insa a nu fi confundate notiunile de a judeca si condamna. in fond a judeca inseamna a gandi, asa ca nu inteleg intrebarea ''cine sunt eu sa judec?'' ce sens are? daca nu era public blogul atunci nu judecam, altfel nu vad rostul in a fi liber pentru toata lumea. insa eu nu am condamnat postul nu l-am jignit, doar l-am criticat"....ok, asta a fost raspunsul tau pentru ceilalti cititori, care si-au exprimat parerea....dar gresesti, in primul tau comentariu ai spus:  "tocmai am citit un monolog... (blogul ar trebui sa fie mai interactiv) nu foarte bine scris, nu foarte inteligent ci numai generalitati pe care le spune orice "femeie" (desi tu pari a avea cel mult 20 de ani) parasita/inselata/dezamagita. bag mana in foc ca ai trecut printr-o despartire cu gust amar." Bagi mana in foc? Faci presupuneri..bazate pe ce? Pe ceea ce a scris o persoana pe care nu o cunosti ? :) Pe niste idei insirate si o parere? Deci, cum statea treaba cu judecatul?

Nu vreau sa demonstrez nimic, nimanui. Nici ca sunt o femeie puternica si independenta, nici ca se uita barbatii cu bani la mine, sau fara bani.
In primul rand, trebuie sa fiu eu multumita de mine, sa ma plac, sa fiu eu mandra de mine, sa nu imi fie rusine cu ceea ce sunt si ceea ce stiu, si seara, la culcare, sa pun capul linistita pe perna .

Apreciez orice critica, din asta invatam, nu?


P.S.  :)

2 Comments


multumesc, mai mult decat suficient - o replica inteligenta. dar cam evaziva.

n-aveam de unde sa iti cunosc stilul, n-am cotrobait prin arhiva.
dupa cum spuneam un prieten mi-a recomandat post-ul, atat.

repet am judecat, n-am condamnat, in sensul ca nu am inceput sa dau share si sa vorbesc despre faptul ca e naspa post-ul sau ca e prost scris sau alte rautati care oricum n-ar fi avut sens. am judecat si criticat in scopul de a obtine o replica care sa transmita o emotie ceva :) nu doar incurajari sau autoincurajari in vant.

toti facem presupuneri si tragem concluzii. este un blog n-am cum sa te cunosc doar citind anumite pareri:P nici n-am pretins ca te-as cunoaste, doar bazat pe ce ai scris tu, tragand o paralela cu situatii intalnite si alte reactii la care am asistat din partea anumitor persoane am tras o concluzie, poate pripita poate nu. uite vezi si eu pot scrie generalitati valabile :P.

nu era nevoie sa scrii un post special ca replica in care nici macar nu ai divagat de la subiect - fara sa vrei ti-ai stricat stilul de a bate campii si a nu respecta subiectul :)).

despre cluburi, si e ultima data cand comentez, tu ai impartit lumea in doua dumars si kulturhaus ceea ce mie nu mi s-a parut corect, nu fata de mine ci in general. sunt zeci de pareri, eu nu vroiam sa ma cert cu nimeni doar sa arat ca nu e nevoie sa jignesti lumea care merge intr-un anume loc doar daca nu iti place tie (stii gusturile...) sau iti place mai putin.
pe saracele pitzipoance cine le apara daca nu eu, caci nu cred ca citesc bloguri. iar ca idee asa, sa stii ca le-ai cam judecat si condamnat :)) vorbesti de rau despre cum se imbraca si rujeaza cu roz. unde e dreptul lor la replica? posteaza pe site-ul dumars partea aia cu pitzipoancele si cocalarii sa vezi reactii, sute!
ca fapt divers cel mai probabil nu toate fetele din dumars sunt pitzi(n-am fost sa le intreb), chiar si cele care se imbraca asa pot fi inteligente sau cel putin normale , cum spunea cineva : "nu-ti place nu te uiti!", la fel si cu 'cocalarii'.

daca nu vrei sa demonstrezi ceva, sau sa zicem sa evidentiezi ceva, atunci de ce ai scris despre 'femeie' la modul la care ai facut-o? asta era de fapt ideea de baza de ce? pentru ca sigur exista un motiv...


Poate ca era un motiv pentru care am scris "femeia", poate ca nu :) asta stiu doar eu. Pana la urma, blogul nu este ceva interactiv, cel putin nu al meu.
Toti facem presupuneri, absolut, si toti judecam, mai mult sau mai putin, asa este.
Cat despre cluburi, s-a inteles ceva gresit. Nu era vorba de club in sine, ci de comportamentul femeilor. Nu clubul a fost subiectul principal, ci femeia. Nu am jignit pe nimeni si nici nu am spus ca toate sunt asa, m-am referit strict la femeile care considera ca este suficient sa ai boticul roz si toculete. Citeste cu atentie. Despre femeile alea vorbeam, nu am zis Toate din Dumars sunt pitipoance, pentru ca pitipoancele sunt peste tot, nu doar in Dumars, sa fim seriosi.Mi-am expus strict parerea.
Oricum, nu pot sa zic decat ca apreciez orice comentariu primit, orice critica.

Si cine a recomandat blogul? Acum sunt curioasa :)

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.