0

Aujourd’hui je t’aime plus que hier et moins que demain :)

on luni, septembrie 21, 2009
Se apropie o zi foarte importanta pentru mine,d-asta acest post este dedicat in totalitate..iubirii!


in cate limbi este nevoie sa ii spui persoanei iubite ca o iubesti..ca sa inteleaga?
nu cred ca asta conteaza,limba....ci inimile voastre sa se inteleaga este mai important,iar daca inimile se inteleg...puteti sa vorbiti si chineza :)))


Azi te iubesc mai mult decat ieri si mai putin decat maine

Today I love more than yesterday and less than tomorrow

Aujourd’hui je t’aime plus que hier et moins que demain

"Daca am fi picturi nu am avea nevoiede lacrimi, daca am fi vorbe nu am avea nevoie de marturisiri, dar pentru ca suntem oameni avem nevoie de dragoste.Dragostea noastra este la fel ca cerul unei nopti de vara. Stelele cazatoare sunt clipe pe care le vom petrece impreuna…pentru Eternitate.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte. Are nevoie ori de lacrimi ori de zambete.

Doar pentru ca cineva nu te iubeste cum vrei tu, asta nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa.

Marile idei vin din inima. Marile iubiri se nasc in creier.

Viata este lucrul cel mai bun din cate s-au inventat vreodata.
Viata nu este ce ai trait, ci ce îti amintesti ca ai trait si cum ti-o amintesti pentru a o povesti.
Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.


Cu dragostea nu-i de glumit – On ne badine pas avec l’amour .
Este titlul unui “proverb” teatral de Alfred de Musset, scris la 1840. In aceasta comedie poetul francez arata ca un tanar, vrand sa starneasca inima fete care nu-l iubeste, declara dragoste aprinsa surorii ei. Aceasta ignora jocul si se indragosteste de-a binelea de cel o luase drept cobai sentimental; dar, cand afla ca de fapt el viza pe alta, se omoara.

Morala: cu inima sa nu glumesti, cu dragostea nu-i de joaca.

Chiar si printre ghimpi se nasc trandafiri.
Nu exista nici un trandafir fara spini.
Pentru dragostea unui trandafir, trebuie sa suporti spinii. (Proverb turc)
Optimistul nu vede spinii din cauza trandafirului, iar pesimistul nu vede trandafirul din cauza spinilor. ( Kahlil Gibran )

“Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.” (Marile speranţe) Charles Dickens
“În dragoste, singura victorie este fuga.” Napoleon Bonaparte

Spune întotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as îmbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o îmbratisare, un sarut si te-as chema înapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si înca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute în care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, în mod prostesc, gandul că deja stii. Gabriel García Márquez


“Nimic nu este mai nobil, nimic mai onorabil decat fidelitatea. Fidelitatea si adevarul sunt cel mai sacre calitati ale mintii umane. ” Marcus Tullius Cicero

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.