0

indragostita ca la 16 ani :)

on vineri, septembrie 18, 2009
A fost si un film.."Indragostiti k la 16 ani" ,romantic,dramatic....nah..ca la 16 ani :))

Sa ne amintim cum era dragostea la 16 ani...mmm....frumos si dureros?Da,cred k astea sunt cuvintele cheie pt dragostea la 16 ani..da si fluturasi in stomac.
Pai te indragostesti evident de un tip nepotrivit,neaparat mai mare,pentru ca nici unul de varsta ta nu te atrage indeajuns si nu te face sa simti fiorii aia,nu iti face inima sa iti bata in piept de parca vrea sa iasa asa cum o face El,tipul cel mare,frumos (cel putin pt tine) care iti pare atat de inabordabil,atat de interesant,misterios...atat de El.Trebuie sa adaug ca in general treb sa fie si usor vagabond..ca sa fie povestea completa iar tu sa fii indragostita pana peste cap,sa simti ca pur si simplu nu mai poti respira.
Acest post este o dedicatie pentru o fiinta foarte draga,care se confrunta cu dragostea de 16 ani prin care toti trecem,treb sa specific ca deja are 17,deci dragostea asta nebuna tine mult.Dar cat de frumos este?Da...frumos spun eu acum,atunci imi venea sa imi smulg parul din cap,de peste tot cu penseta,si tot nu m-ar fi durut atat de mult cat ma durea "dragostea asta neimplinita".
Este o indragostita..la maxim:)) are toate simptomele si nimeni si nimic nu o poate schimba,inima ei bate pentru un singur baiat,un El,nesuferit de altfel,chiar nedemn de ea as spune eu,dar pentru ea perfectiunea,dragostea,implinirea,fericirea.
Evident ca peste 1 an maxim o sa rada si o sa se amuze de disperarea pe care a simtit-o candva,de nerabdarea cu care numara km pana sa ajunga acolo unde...unde il va intalnii pe el,constienta ca...mai mult de cateva replici schimbate,un zambet,nu va mai fi nimic,dar speranta moare ultima,iar simplul fapt ca isi intalneste privirea cu el este de ajuns sa o faca fericita.
Cu totii am trecut prin asta si desi a durut pe moment,toti am mai vrea sa mai trecem prin asta macar odata,sa simtim emotiile,frica,stresul cu aceeasi intensitate,sa privim messengerul cu acelasi interes si nerabdare ca "poate intra",sa ne tresara inima cand suna telefonul :D,pentru ca toate astea se reduc substantial :))) se reduc emotiile,fiorii dureaza mai putin iar messengerul se rezuma doar la un status din an in paste cu "te iubesc",o poza la avatar si cam atat!

revin.....

Copyright © 2009 Blowers Daughter All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Blogger Templates.